Алуминиеви плъзгащи системи Schuco

Алуминиеви плъзгащи системи Schuco

Алуминиевите плъзгащи системи Schüco ASE 60 и Schüco ASE 80. HI поставят нови стандарти в областта на комфорта и дизайна със своя безбариерен праг, малка видима ширина на зоната на застъпване на крилата и скрит централен канал за обкова.

И двете системи Schüco ASE 60 и Schüco ASE 80.HI се предлагат с две функции: като плъзгащи системи и като системи с повдигане и плъзгане. Чрез своята разширена изолационна зона те предлагат висока топлоизолация в рамките на съответните строителни дълбочини. Множество мултифункционални компоненти се грижат за редуциране на времето за обработка и монтаж.

Schuco ASE 60/80 HS

Изолация

- Изключителният коефициент на топлопреминаване позволява достигането на европейските стандартите за енергоспестяване, дори и с нискобюджетните еднокамерни стъклопакети. 

Uf= 2,7 W/m2K

Шумоизолация

 - Отлична шумоизолация, стойности до 45dB

 Уплътнение

- Резултатите от тестовете за пригодност по отношение на въздухопропускливост и плътност при проливен дъжд  отговарят на най-високите изисквания. Двойното или съответно тройното уплътнение се грижат за оптималната защита срещу вятър, дъжд и шум

Сигурност

- Защита при влизане с взлом RC2

Живот

- Висококачествени и издържливи, продуктите Schuko се открояват с дълготраен период на експлоатация.


Печат