Алуминиеви плъзгащи системи Etem

Алуминиеви плъзгащи системи Etem

Е50 е една от най-новите системи за плъзгане в портфолиото на ЕТЕМ. Системата е една от най-развитите и най-добре оптимизирани решения, които съчетават както стандартно плъзгане, така и възможността за плъзгане с повдигане.

С уникална способност за елегантно решение, E50 е с товароносимост на крилото до 400 kg, което позволява дългосрочна безпроблемна експлоатация.

Благодарение на изключително разработеното решение за балконски тип, E50 отваря максимална естествена светлина в помещението. Максималната дебелина на стъклопакета от 34 mm при съчетаване с висока товароносимост позволява прилагането на специално ламинирано, темперирано и плътно стъкло, което осигурява сигурност, шумоизолация и устойчивост на атмосферно въздействие.

Etem E50

Е50 е идеално решение както за жилищни, така и за търговски проекти, вили, ресторанти, постройки към басейни и много други.

Изолация

 - Изключителният коефициент на топлопреминаване позволява достигането на европейските стандарти за енергоспестяване, дори и с нискобюджетните еднокамерни стъклопакети. 

Uf = 2,04 W/m2.K

Шумоизолация

 - Шумозащитата достига до отлична тестовата стойност с нормален стъклопакет, а със стъклата е достатъчна по-висока стойност.

Rw = 41 Db

 


Печат