ПВЦ плъзгащи системи Schuco

ПВЦ плъзгащи системи Schuco

Иновативната система Schüco LivIng Slide с отваряне от вида повдигане и плъзгане е конструирана на базата на Schüco LivIng и е със строителна дълбочина на крилото от 82 мм.

Системата впечатлява с конструктив-ните си предимства - стоманените усилващи профили в крилата повишават значително стабилността на конструкцията и правят възможна реализацията на големи елементи с тегло на крилото до 400 кг. EPDM уплътнението между касата и крилото е на няколко слоя, което намалява появата на конденз. Тесните видими ширини на профилите на системата Schüco LivIngSlide позво-ляват максимален достъп на светлина и гарантират комфорта в помещението.

Schuco Living Slide

Изолация

- Изключителният коефициент на топлопреминаване позволява достигането на европейските стандартите за енергоспестяване, дори и с нискобюджетните еднокамерни стъклопакети. 

Uf= 1.3 W/m2K

Шумоизолация

 - Отлична шумоизолация, стойности до 45dB

Стъклопакет

- Троен стъклопакет с възможна дебелина от 24 mm до 52 mm

Уплътнение

- Резултатите от тестовете за пригодност по отношение на въздухопропускливост и плътност при проливен дъжд  отговарят на най-високите изисквания. Двойното или съответно тройното уплътнение се грижат за оптималната защита срещу вятър, дъжд и шум

Сигурност

- Защита при влизане с взлом по-висока от RC2

Живот

- Висококачествени и издържливи, продуктите Schuko се открояват с дълготраен период на експлоатация.

 


Печат