ПВЦ системи за прозорци Schuco

ПВЦ системи за прозорци Schuco

Schüco LivIng е една иновативна 7-камерна пластмасова система за прозорци, която има възможност за бъде произведена както с външно, така и със средно уплътнение.

При производството и със средно уплътнение системата отговаря на изискванията на института IFT в Розенхайм за пасивно строителство. Също и при изпълнение с външно уплътнение, системата достига отлични топлоизолационни стойности, едновременно при тънки видими ширини. Според цвета на повърхността, има четири възможности за цвят на основния профил: бяло, кремаво, тъмно сиво и карамел в комбинация с сребристо сиви или черни уплътнения.

Schuco Living 82 mm

Schuco Living 82 mm

Изолация

- Изключителният коефициент на топлопреминаване позволява достигането на европейските стандартите за енергоспестяване, дори и с нискобюджетните еднокамерни стъклопакети. 

Uf= 0,96 W/m2K

Шумоизолация

 - Отлична шумоизолация, стойности до 47dB

Стъклопакет

- Троен стъклопакет с възможна дебелина от 24 mm до 52 mm

Уплътнение

- Резултатите от тестовете за пригодност по отношение на въздухопропускливост и плътност при проливен дъжд  отговарят на най-високите изисквания. Двойното или съответно тройното уплътнение се грижат за оптималната защита срещу вятър, дъжд и шум

Сигурност

- Защита при влизане с взлом RC2

Живот

- Висококачествени и издържливи, продуктите Schuko се открояват с дълготраен период на експлоатация.


Печат