ProfiLink Premium 70 mm

ProfiLink Premium 70 mm

PROFILINK Premium е 5-камерна система с дълбочина на профила 70мм за производство на висококачествени PVC прозорци.

Тази система се откроява със своя красив дизайн и възможността да се реновират стари прозорци (с каса Renovation), както и да се монтират прозорци без нуждата за довършителна работа (с каса Zet).

ProfiLink Premium 70 mm

Изпълнението "с изместени равнини" предлага много висок коефициент за топлопроводимост, а смесената геометрия от прави и заоблени линии допринася за изключително красив прозорец.

ProfiLink Premium + 70 mm

С допълнителните си изолационни камери този вариант предлага забележителен коефициент за топло-проводимост

ProfiLink Premium Zet

Изпълнението с "каса Zet" позволява монтажа на прозорци без нуждата от довършителна работа. Коефицентът на топло и шумоизолация остава непроменен, а също така прозорците добиват естетичен външен вид.

ProfiLink Premium Renovation

Изпълнението "с каса Renovation" позволява монтажа на прозорци върху стара дограма без нуждата от демонтаж, като в същото време се постига висока степен на топлоизолация.

Изолация

 - Изключителният коефициент на топлопреминаване позволява достигането на европейските стандартите за енергоспестяване, дори и с нискобюджетните еднокамерни стъклопакети. 

Uf= 1.3 W/m2K

Шумоизолация

 - Шумозащитата достига до отлична тестовата стойност с нормален стъклопакет, а със специални стъкла се достигат значително по-високи стойности.

Стъклопакет

- Дебелина на стъклопакета до 36мм прави възможно поставянето на най-модерните топло и шумозащитни стъкла.

Уплътнение

- Резултатите от тестовете за пригодност по отношение на въздухопропускливост и плътност при проливен дъжд  отговарят на най-високите изисквания.

Сигурност

- Монтираните в профилната система и завити в армировката обкови предлагат висока степен на базисна противовзломност. Без проблем се достигат и степените на противовзломност от клас WK1, WK2 и WK3.

Обков

 - Winkhaus ActivPilot е модулна система за обков на прозорци и врати от ново поколение. Тя е сертифицирана съгласно QM 328 /сертификат за съответствие/ и отговаря на всички стандарти за качество. Ориентирана предимно към сигурността, ActivPilot е оборудвана с осмоъгълни заключващи пъпки и предпазни насрещници от стомана, които гарантират стабилно и плътно заключване за секунди. Освен двуосово отваряне, дори базовите варианти на системата предлагат и допълнителни функции като противовзломна защита, микровентилация, автоматизирано управление на механизмите. ActivPilot е изключително гъвкава и лесна за регулиране и позволява обковът да се дооборудва с допълнителни компоненти и след като вече е монтиран.

Живот

- Висококачествени и издържливи, продуктите PROFILINK се открояват с дълготраен период на експлоатация.

Цветове

 


Печат