ProfiLink Door 60 mm

ProfiLink Door 60 mm

PROFILINK Door е 3-камерна система с дълбочина на профила 60мм за производство на висококачествени входни врати от PVC.

ProfiLink Door 60 mm

Произведените с PROFILINK Door врати предлагат ефикасна защита срещу взлом - правоъгълната стоманена армировка с големи размери образува стабилна, затворена рамка, като в същото време ъглите на крилото се подсилват от споените ъглови сглобки.

Изолация

- Специално предвидени изолационни камери придават на вратите много добри изолационни качества.

Uf= 1.4 W/m2K

Шумозащита

- Шумозащитата достига до отлична тестовата стойност с нормален стъклопакет, а със специални стъкла се достигат значително по-високи стойности.

Стъклопакет

- Дебелина на стъклопакета до 30мм прави възможно поставянето на най-модерните топло и шумозащитни стъкла, както и специално разработеният за тази 

Уплътнение

- Резултатите от тестовете за пригодност по отношение на въздухопропускливост и плътност при проливен дъжд  отговарят на най-високите изисквания

Сигурност

- Стоманеният усилител с възможно най-големи размери и запоените ъглови сглобки гарантират висока противовзломност и стабилност на изделието. Без проблем се достигат и степените на противовзломност от клас WK1, WK2 и WK3.

Обков

 - Winkhaus ActivPilot е модулна система за обков на прозорци и врати от ново поколение. Тя е сертифицирана съгласно QM 328 /сертификат за съответствие/ и отговаря на всички стандарти за качество. Ориентирана предимно към сигурността, ActivPilot е оборудвана с осмоъгълни заключващи пъпки и предпазни насрещници от стомана, които гарантират стабилно и плътно заключване за секунди. Освен двуосово отваряне, дори базовите варианти на системата предлагат и допълнителни функции като противовзломна защита, микровентилация, автоматизирано управление на механизмите. ActivPilot е изключително гъвкава и лесна за регулиране и позволява обковът да се дооборудва с допълнителни компоненти и след като вече е монтиран.

Живот

- Висококачествени и издържливи, продуктите PROFILINK се открояват с дълготраен период на експлоатация.

Цветове


Печат