ProfiLink Classic 60 mm

ProfiLink Classic 60 mm

PROFILINK Classic е 4-камерна система с дълбочина на профила 60мм за производство на висококачествени PVC прозорци.

Таза система се отличава с оптималната комбинация между качество и цена, което позволява икономично решение за енергоспестяване с отлични показатели.Оптималната комбинация между качество и цена, което позволява икономично решение за енергоспестяване с отлични показатели.

ProfiLink Classic 60 mm

Оптималната комбинация между качество и цена, което позволява икономично решение за енергоспестяване с отлични показатели.

Изолация

 - Изключителният коефициент на топлопреминаване позволява достигането на европейските стандартите за енергоспестяване, дори и с нискобюджетните еднокамерни стъклопакети.

Uf= 1.4 W/m2K

Шумоизолация

 - Шумозащитата достига до отлична тестовата стойност с нормален стъклопакет, а със специални стъкла се достигат значително по-високи стойности.

Стъклопакет

- Дебелина на стъклопакета до 30мм прави възможно поставянето на най-модерните топло и шумозащитни стъкла.

Уплътнение

- Резултатите от тестовете за пригодност по отношение на въздухопропускливост и плътност при проливен дъжд отговарят на най-високите изисквания.

Сигурност

- Монтираните в профилната система и завити в армировката обкови предлагат висока степен на базисна противовзломност. Без проблем се достигат и степените на противовзломност от клас WK1, WK2 и WK3.

Обков

Winkhaus ActivPilot е модулна система за обков на прозорци и врати от ново поколение. Тя е сертифицирана съгласно QM 328 /сертификат за съответствие/ и отговаря на всички стандарти за качество. Ориентирана предимно към сигурността, ActivPilot е оборудвана с осмоъгълни заключващи пъпки и предпазни насрещници от стомана, които гарантират стабилно и плътно заключване за секунди. Освен двуосово отваряне, дори базовите варианти на системата предлагат и допълнителни функции като противовзломна защита, микровентилация, автоматизирано управление на механизмите. ActivPilot е изключително гъвкава и лесна за регулиране и позволява обковът да се дооборудва с допълнителни компоненти и след като вече е монтиран.

Живот

- Висококачествени и издържливи, продуктите PROFILINK се открояват с дълготраен период на експлоатация.

Цветове


Печат