Image
Фирма ОГИ ИНВЕСТ ЕООД е създадена през 1993 г. Дейността ни е свързана с изработване, доставка и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма, както и всички елементи към нея /мрежи против насекоми, алуминиеви козирки, подпрозоречни дъски/, външни щори, всички видове вътрешни щори, сенници, стъклени и алуминиеви парапети, гаражни врати.

ОГИ ИНВЕСТ успешно изпълнява проекти със стъклени и вентелируеми фасадни системи.
През последните години усилията ни са насочени към слънцезащитните елементи - перголи, външни и вътрешни щори с акцент върху автоматизацията. За автоматиката работим с утвърден бранд в сферата на автоматизацията - Сомфи /Франция/
Фирмата ни е официален представител на немската фирма Хьорман - утвърден лидер в производството на врати за дома и промишлеността на европейския пазар.

Производствената и търговска база на фирмата е разположена на площ от 2 800 кв.м., на която са разположени производствени цехове, шоу рум, офиси и кафе за персонала и гости на фирмата.

ОГИ ИНВЕСТ разполага с развита дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна, която включва над 60 офиса, които предлагат нашите продукти.

Избрани категории

ФАСАДНИ СИСТЕМИ

Фасадни системи

ИНТЕРИОРЕН ТЕКСТИЛ

Интериорен текстил

СЕННИЦИ

Сенници

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

Интериорни врати

Наши партньори