Image
Фирма ОГИ ИНВЕСТ ЕООД е създадена през 1993 г в гр. Пазарджик. Дейността ни е свързана с изработка, доставка и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма, както и всички елементи към нея /мрежи против насекоми, алуминиеви козирки, подпрозоречни дъски/, външни щори, всички видове вътрешни щори, сенници, перголи, стъклени и алуминиеви парапети, гаражни врати.

ОГИ ИНВЕСТ успешно изпълнява проекти със стъклени и вентилируеми фасадни системи.
През последните години усилията ни са насочени към слънцезащитните елементи - перголи, външни и вътрешни щори с акцент върху автоматизацията. Моторизираме нашите продукти основно с мотори и управления към тях на една от най-добрите фирми за автоматика - Сомфи /Франция/
Фирмата ни е официален представител на немската фирма Хьорман - утвърден лидер в производството на врати за дома и промишлеността на европейския пазар.

Производствената ни база е разположена на площ от 2 800 кв.м. В нея се помещават производствени цехове, администрация и просторен шоурум с мостри на пледлаганите от нас продукти. ОГИ ИНВЕСТ разполага с развита дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна, която включва над 60 офиса, които предлагат нашите продукти.

Избрани категории

ФАСАДНИ СИСТЕМИ

Фасадни системи

ИНТЕРИОРЕН ТЕКСТИЛ

Интериорен текстил

СЕННИЦИ

Сенници

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

Интериорни врати

Наши партньори

Hormann
Solid55
Profilinnk
SCUCO
ALUMIL
ETEM
WINKHAUS
DORMAKABA
GEZE
SOMFY
SATTLER
CLASSEN