Image
Фирма „Оги - Инвест" ЕООД е създадена през 1993 г. Дейностга на фирмта е свързана с изработване, доставка и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма, както и всички аксесоари и екстри към нея /мрежи против насекоми, алуминиеви козирки, подпрозоречни дъски/, външни щори, всички видове вътрешни щори /вертикални, венециански, роло щори, щори японска стена, римски щори, плисе щори/, сенници и алуминиеви парапети.

Фирмата е акционер в „А - Пласт" АД - гр. Пловдив, притежател на автоматична поточна линия за производство на дограма на немската фирма Елуматек с производителност 350 прозореца за смяна.

„Оги - Инвест" ЕООД е директен вносител на елементи за изработка на сенници от фирма Флорида - Италия.

Фирмата ни е представител на германската фирма Хьорман - утвърден лидер в производството на врати за дома и промишлеността на европейския пазар.

Нашата фирма е вносител на части и текстил за производство на вертикални щори. За производството им имаме и специално разработена от нас автоматична машина, която гарантира висока производителност и прецизност на изработката. Машината е с възможности за изработване и на нестандартни щори.

Производтвената и търговска база на фирмата е разположена на площ от 2 800 кв.м., на която са разположени производствени цехове, шоу рум, офиси и кафе за персонала и гости на фирмта.

„Оги - Инвест" ЕООД разполага с развита дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна, която включва над 60 офиса, които предлагат нашите продукти.

Избрани категории

ФАСАДНИ СИСИТЕМИ

Фасадни системи

ИНТЕРИОРЕН ТЕКСТИЛ

Интериорен текстил

СЕННИЦИ

Сенници

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

Интериорни врати

Наши парнтоьри

Hormann
Solid55