Сенник Чупещо рамо

Сенник Чупещо рамо

Предлаганият от ОГИ ИНВЕСТ сенник Чупещо рамо е универсален със своята „изчистена” и изключително елегантна визия. Осигурява перфектна слънцезащита за всякакви случаи. При този вид сенник имаме възможност за максимално прибиране на покривалото.

Чрез комбинирането на два сенника и П-образна конструкция получаваме т. н. двускатен покрив, изключително подходящ за заведения и къщи с големи градини.

 

Управление:

- ръчно с редуктор и манивела

- автоматично с бутон или дистанционно управление.

Към автоматичното управление може да се добавят датчици за вятър, слънце и дъжд.

Конструкция:

- алуминиева конструкция в стандартен бял цвят, като има възможност за боядисване в цвят по избор от каталог RAL.

Платнище:

- Платнището е изработено от плат акрил Sattler. Платът се навива на вал, а раменете се сгъват и разгъват между предната греда и вала. 

Платове

Работим основно с текстилни материали на фирма SATTLER AG (Австрия) – световен лидер в производството на платове за сенници и тенти. Покритията, които използваме са основно два вида – акрилни тъкани и тъкани от полиестерна сърцевина с PVC покритие. Те са носители на множество сертификати за качество, като отговарят и на EKO-ТЕКС СТАНДАРТ 100, гарантирайки безопасност и екологичност на суровините и технологията на производство.

Каталог платове

SATTLER AG (Австрия)

Визуализатор "Sattler"

  1. Изберете цвят от КАТАЛОГА и вижте неговия шест-цифрен код.
  2. Въведете кода в полето за търсене в горния десен ъгъл на визуализатора и натиснете върху лупата.
  3. Мостра на плата ще се появи под визуализатора. Кликнете върху мострата и вижте как ще изглежда сенника с избрания от Вас плат.
  4. От падащото меню може да изберете подходящата сграда и околна среда.


Печат