Фирмен каталог

HSW EASY SAFE

HSW EASY SAFE

Системата HSW EASY SAFE е безопасна плъзгаща се стъклена стена, която представя перфектна симбиоза между елегантност, безопасност и функционалност. Изработени от закалено стъкло панелите създават задълбочена, прозрачна повърхност - без странични рамки.

Стъклени системи

Стъклени системи

Изработени от безопасно закалено стъкло, стъклените системи осигуряват защита и са в състояние да издържат на въздействието на вятър, шум и UV лъчи.

MUTO

MUTO

MUTO е ръчна плъзгаща се система с горно водене. Тя е изключително елегантно и функционално решение за преходи от едно помещение в друго.

Преградни

Преградни

Стъклените преградни системи са изключително подходящи за магазини, заведения, хотели и офиси, като създават физическа и атмосферна бариера между отделните пространства, запазвайки визията и светлината. Може да се използват както в интериори, така и на открито.

Плъзгаща система с долно водене

Плъзгаща система с долно водене

Предлагаме ви иновацията, наречена „безрамково остъкляване”. Основното предимство на тази система е, че прилагането й не променя видимостта или архитектурния стил на сградата.

Плъзгащи

Плъзгащи

Плъзгащите системи осигуряват лесно отваряне на стъклената стена и удобен достъп в топлата част от годината, или при необходимост от обединяване на пространството в офиса.

Плъзгаща система с горно водене

Плъзгаща система с горно водене

Нашите модели на плъзгащи системи с горно водене намират широко приложение във всякакви интериори, благодарение на своя универсален и красив дизайн и висока функционалност. 

Гилотина

Гилотина

Плъзгащата вертикална стъклена преграда е една от най-новите системи, съчетаваща в себе си удобство и изтънчен дизайн.