Фирмен каталог

Сенник Веранда

Сенник Веранда

Сенник Веранда е подходящ за засенчване на зимни градини, стъклени покриви, скосени прозорци и др. Моделът e проектиран за хоризонтален монтаж.

Сенник Чупещо рамо

Сенник Чупещо рамо

Предлаганият от ОГИ ИНВЕСТ сенник Чупещо рамо е универсален със своята „изчистена” и изключително елегантна визия. Осигурява перфектна слънцезащита за всякакви случаи. При този вид сенник имаме възможност за максимално прибиране на покривалото.

Сенник Балконски

Сенник Балконски

Сенник балконски е чудесно решение за покрити /вътрешни/ тераси и балкони на жилищни сгради, хотели, вили и др. Този вид сенник е устойчив на силен вятър и дъжд.

Сенник Касета

Сенник Касета

Сенник Касета се отличава с изключителна елегантност - в сгънато състояние сенника е напълно прибран в алуминиева кутия.

Сенници

Сенници

За да си осигурите необходимия комфорт през топлитe месеци, е препоръчително да обмислите ефективните варианти за предпазване от силните лъчи на слънцето и тяхното не само неприятно, но и вредно UV излъчване.

Сенник Кошница

Сенник Кошница

Сенникът Кошница на ОГИ ИНВЕСТ съчетава в себе си функционалност и дизайн.

Сенник Терасен

Сенник Терасен

Сенник Терасен е подходящ за витрини, балкони и прозорци. Благодарение на здравата конструкция и висококачествените акрилни платове, които ОГИ ИНВЕСТ използва за направата му, той е устойчив на слънце, дъжд и сняг.

Сенник Широкоплощен

Сенник Широкоплощен

Сенник широкоплощен е изключително подходящ вариант за предпазване от слънцето на големи площи, като: големи тераси и балкони, както и засенчването на по-обширни пространства пред обществени сгради и заведения.

Сенник Атико

Сенник Атико

Атико е широкоплощен сенник , подходящ за покриване на обширни пространства. Предимството му е, че това е единствения сенник, при който можем да постигнем допълнително засенчване по вертикала.

Избрани снимки