Фирмен каталог

Безрамково остъкляване

Безрамково остъкляване

„ОГИ - ИНВЕСТ” ЕООД предлага на своите клиенти иновацията , наречена „безрамково остъкляване” . Основното предимство на тази система е, че прилагането й не променя видимостта или архитектурния стил на сградата.

Плъзгаща система

Плъзгаща система

Плъзгащите Алуминиеви системи, на „ОГИ - ИНВЕСТ” ЕООД са подходящ вариант за изработка на вътрешна, преградна дограма и външни остъкления. Могат да бъдат, както с едно , така и с повече отваряеми крила.

Покривни конструкции

Фасадни системи

Фасадни системи

Окачените фасади са едно от модерните и красиви, съчетаващи в себе си и практичност, решения, с които може да се снабдим в днешно време.

Вътрешни щори

Слънцезащита за фасадни системи

Слънцезащита за фасадни системи

Системите за слънцезащита са високотехнологичен продукт и дават значителен принос в енергийноефективната експлоатация на сградите. Те предлага не само контролиран достъп на светлина и защита от прекомерно затопляне, но са и своеобразен архитектурен щрих, придаващ индивидуалност на сградата.

Стъклени преградни системи

Стъклени преградни системи

Изработени от безопасно закалено стъкло, стъклените системи осигуряват защита и са в състояние да издържат на въздействието на вятър, шум и UV лъчи.

Вентилируеми фасади

Вентилируеми фасади

Вентилируемата фасада е отлично решение за шумо- и топлоизолацията на вашата сграда. Основното и предимство е, че задържа влагата далеч, издържлива е на резки температурни промени и е устойчива на механични въздействия.

Гилотина

Гилотина

Плъзгащата вертикална стъклена преграда е една от най-новите системи, съчетаваща в себе си удобство и изтънчен дизайн.

Стъклени фасади

Стъклени фасади

Голяма част от облика на един съвременен град се оформя от стъклените фасади на сградите, които освен повече светлина и пространственост, притежават висока степен на сигурност и изолация, индивидуална архитектурна идея и цветово усещане.

ProfiLink Premium

ProfiLink Premium

Произвежданата шест камерна система ProfiLink Premium е с пет камерна каса, с ширина 70мм. и шест камерно водобранно крило,с ширина 80мм.

Външни ролетни щори с пвц ламели

Външни ролетни щори с пвц ламели

Основната роля на външните ролетни щори е постигането за слънцезащита. Когато помещението е пряко огрявано от слънчевите лъчи през по-голямата част от деня, това може да причини дискомфорт – високи температури, трудност при ползването на монитори.

Schuco

Schuco

В момента няма налично описание на този продук. Очаквайте скоро обновената информация за него. Благодарим ви, за разбирането!

Външни ролетни щори с алуминиеви ламели

Външни ролетни щори с алуминиеви ламели

Благодарение на многообразието от цветове, те осигуряват завършен вид на фасадата на Вашия дом. Дават допълнителна шумо и топлоизолация, предпазват от силните слънчеви лъчи през лятото, както и от студения вятър през зимата.

Алуминиеви отваряеми системи

Алуминиеви отваряеми системи

Отваряемите Алуминиеви системи с, или без термомост, които „ОГИ - ИНВЕСТ” ЕООД произвежда и предлага, са с изключително широко приложение .

Външни щори

Външни щори

Външните щори помагат да защитите жилището си от прах и замърсявания, шум и светлина. Тяхното основно действие е насочено за предпазване от вятър, температурни промени и допълнително способстват за добрата изолация. Надежна и дълготрайна защита за Вас и вашият дом.

Избрани снимки