Хоризонтални "Венециански" щори

Хоризонтални "Венециански" щори

Хоризонталните "Венециански" щори, които „ОГИ – ИНВЕСТ” ЕООД произвежда и предлага, съчетават в себе си икономичност и практичност.

Плисе

Плисе

Предложение от „ОГИ – ИНВЕСТ” ЕООД са изключително атрактивните „Плисе” щори.

Вертикални вътрешни щори

Вертикални вътрешни щори

Вертикалните щори са класическо, стилно и функционално решение за всеки прозорец. Заместват завесата, лесни за поддръжка. Най- често използвани са текстилните вертикални щори, които създават усещне за уют.

Римски щори

Римски щори

"Римските щори" на „ОГИ–ИНВЕСТ” ЕООД са неповторими със своя стил и индивидуалност. Многообразието от красиви платове и десени дава възможност, да заменим изцяло традиционните пердета, а също и да съчетаем "Римската щора" с "Австрийска", или със завеси.

Дървени вътрешни щори

Дървени вътрешни щори

Дървените (бамбукови и от палмово дърво) хоризонтални щори, предлагани от „ОГИ – ИНВЕСТ” ЕООД са изцяло ново решение за нашия дом.

Японска стена

Японска стена

Щорите „Японска стена” , предлагани от „ОГИ – ИНВЕСТ” ЕООД, са едно ново виждане за щори, което носи със себе си духа на източната култура.

Руло щори

Руло щори

Руло щорите са класически избор за вашите прозорци и врати. Затова ние се постарахме да направим колекция от текстили, която да задоволи индивидуалната потребност на всеки наш клиент за цвят на щората и степен на затъмняване.

Австрийски щори

Австрийски щори

За първи път „Австрийските щори” се появяват през ХVІІІ век , украсявайки замъците на тогавашните аристократи. И до ден днешен, те внасят неповторим разкош в нашите домове.

Избрани снимки

Image

Производствена база с шоурум

гр. Пазарджик, ул Стефан Стамболов 32
(околовръстен път)
тел. 034/900652 и 034/900653
GSM : 0896 848 411 ; 0892 001 234
email: office@ogi-invest.com

Централен офис - шоурум

гр. Пазарджик, 
ул Есперанто 9В
тел. 034/445615
GSM: 0898 581 145